VEEL GESTELDE VRAGEN

 

 

Wij begrijpen als geen ander dat Geothermie (lees: aardwarmte) nog de nodige vragen bij u oproept. Niet geheel gek, aangezien dit nog een relatief onbekend begrip is in Nederland. Toch zijn er inmiddels tal van verschillende projecten geslaagd en wordt op dit moment hard gewerkt aan meerdere aardwarmteprojecten door heel het land.

Op verschillende websites kunt u vraag en antwoord vinden als het gaat om aardwarmte. Klik hiervoor op onderstaande button:

COLLECTIEF

 

In Nederland zijn inmiddels al veel collectieven gestart als het gaat om Geothermie. Daarnaast bestaan er verschillende bedrijfven die zich dagelijks bezighouden met aardwarmte projecten.

AARDYN

 

Mede vergunninghouder en uitvoerder Duurzaam Voorne.

Met een professioneel team van meer dan 30 medewerkers de grootste geothermie operator van Nederland. Expertise en ervaring zijn essentieel om geothermie projecten te doen laten slagen voor Aardyn, zo ook deze.

 

Website

DAGO

 

Een landelijk collectief waar verschillende operators zich bij aan hebben gesloten. Kennisdeling is een belangrijk onderdeel. Op de website is veel algemene informatie te vinden over verschillende projecten.

 

Website

HOE WERKT AARDWARMTE.NL

 

Hoewerktaardwarmte.nl is een initiatief van EBN(Energie Beheer Nederland). Deze website is ontwikkeld om toegankelijke informatie te verstrekken voor iedereen die interesse heeft in aardwarmte of te maken krijgt met een aardwarmteproject in de eigen omgeving.

 

Website